Loading...
Loading...
Loading...

Kurumsal Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Kurumsal Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

İnsanlar, araç kiralama seçeneğini günümüzde sıkça tercih ediyorlar. Araç kiralama sisteminin sık sık tercih edilmesinin elbette birçok nedeni var. Bazı insanlar bir günlük gezinti için araç kiralamayı tercih ediyorlar, bazısı bir haftalık tatilleri için araçları olsun istiyorlar, bazısı aylık planlar dâhilinde araç kiralıyor, bazı insanlar ise yıllık olarak araba kiralama seçeneğini değerlendiriyor. İnsanlar, ihtiyaçlarına göre araç kiralama seçeneklerini değerlendiriyorlar. Tüm bunların yanında eğer kurumsal olarak çalışanlarınıza araba vermeyi düşünüyorsanız, kurumsal araç kiralama da bu seçenekler arasında yer alabilir.

Kurumlar her zaman büyük yatırımlar yapamazlar. Özellikle günümüzde araba piyasasında yaşanan fiyat artışları, çoğu kurumu araç satın almaktan ziyade araç kiralama seçeneğine yönlendiriyor. Yalnızca otomobil piyasasındaki dalgalanmalar neticesinde değil, kurumunuzun bulunduğu sektördeki dalgalanmalar da kurumsal araç kiralama seçeneğini değerlendirmeniz için bir seçenek olabilir. Bazen kurumun bütçesini farklı ve daha gerekli alanlara kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Fakat diğer tarafta da gerekli ihtiyaçlar bulunabilir, örneğin araç ihtiyacı gibi. Bu gibi durumlarda tercih edebileceğiniz en etkili ve güvenilir çözüm kurumsal araba kiralamaktır. “Kurumsal araç kiralama nedir” sorusunu daha detaylı ele alabiliriz. “Kurumsal araç kiralama nasıl yapılır” sorusu ile detaylı olarak incelemeye devam edelim.

Kurumsal Araç Kiralama Mantıklı Mı?

Kurumsal araba kiralama yapmak, kurumunuzun ihtiyaç duyduğu, ihtiyaç duyduğu araç türlerine göre kiralayabilmeniz için bir seçenektir. Örneğin, çok sık olmasa da büyük araçlara ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bunun için büyük bir araç satın almak her zaman mantıklı olmayabilir. Büyük araç ihtiyacınız zaman zaman oluyorsa, satın aldığınızda daha çok faydası olmayacaksa, ihtiyacınız olan dönemlerde bu seçeneği tercih etmeniz oldukça mantıklıdır.

Bazı durumlarda ise, kurumsal yıllık araç kiralama seçeneği mantıklı olabilir. Örneğin, şirketinizden birini bir yıl boyunca kalması için farklı bir şehre gönderdiğinizi düşünelim. Bu durumda, çalışanın performansının nasıl etkileneceği göz önünde bulundurularak, ona özel bir araç tahsis etmek oldukça mantıklı ve profesyonel bir tercih olacaktır. Bu tercih, çalışanın da motivasyonunu olumlu yönde etkileyeceği için, kurumunuz için artı bir değer yaratacaktır. Genel anlamıyla, eğer çok sayıda araç satın alabilecek bir kurum değilseniz veya öyle bile olsanız çeşitli nedenlerden dolayı bazı araç türlerine her zaman değil, ara sıra ihtiyacınız oluyorsa, kurumsal araç kiralama seçeneği sizin için oldukça avantajlı bir seçenek olacaktır.

Neden Kurumsal Araç Kiralama Tercih Edilmeli?

Çoğu kurum, aynı anda birçok aracı satın almaz. Çünkü araçların bakımları, vergileri, vb. gibi çok çeşitli nedenlerden dolayı kurum olarak onlara vakit ayırmak hem zaman kaybı hem de maddi kayıp oluşturabilir. Kurumda kişisel olarak da araba tahsis edeceğiniz çalışanlarınız olabilir. Bu çalışanların ihtiyaçları da her zaman aynı kalmayabilir. Eğer kurumunuza araç alımı yapma gibi bir düşünceniz varsa, öncelikle kurumsal araba kiralama seçeneğini değerlendirmeniz kurumunuz ve çalışanlarınız için daha büyük faydalar sağlayacaktır. Tüm bu kurumsal araç kiralama işlemleri için, kurumunuz gibi güvenilir ve müşteri odaklı firmalar tercih etmeniz, işlerinizin aksamaması ve güvenli bir kiralama süreci geçirmeniz için önemli bir noktadır. Avis Filo gibi kendini kanıtlamış ve müşterileri için her zaman en iyi tercihleri sunan bir firma tercih etmeniz süreçte rahat etmenizi sağlayacaktır.

Tekliflerim
Tekliflerim({{ basketProductCount }} Adet)
{{index + compareLength}}
{{index + compareLength}}