Loading...
Loading...
Loading...

Hafif Ticari Araç Kiralama Fiyatları

Hafif Ticari Araç Kiralama Fiyatları

Bir araca sahip olmak kişinin en gerekli ihtiyaçları arasında yer alır ve her zaman her yerde olması gerekir. Ancak bir araca sahip olmak her zaman herkes için mümkün olmayan bir durumdur. Gitmek istediğiniz bir yer olduğunda veya ailenizle bir tatile çıkmak istediğinizde bir arabanız yoksa bu durumda yapmanız gereken araç kiralamak sizin için en uygun bir seçenek olabilir. Hafif ticari araç kiralama çok pahalı değildir ve ihtiyaç duyduğunuz anda size son derece yardımcı olur. Aracı satın alarak yüklü bir para ödemek yerine herhangi bir araç kiralayarak işinizi kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

Araç kiralamak sanıldığının aksine oldukça kolay bir yöntemdir. İhtiyaç duyduğunuz her zaman kamyonet, van, pick-up, minibüs olan hafif ticari araçları kiralayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, kullanım amacı ve iş koluna göre yetki belgelerine sahip olmanızdır. Hafif ticari yetki belgesi bulundurmak Ulaştırma Bakanlığı tarafından zorunlu yapılması gereken işlemlerden biri olarak söylenir. Birkaç kiralama şartını imzalamak ve gerekli yetki belgelerini bulundurduğunuz takdirde bir sıkıntı çıkmadan istediğiniz hafif aracı kiralayabilirsiniz. Bazı hafif ticari araçlar, binek maksatlı kullanıldığı müddetçe, bir yetki belgesine gerek kalmaksızın kiralanabilmektedir.

Araç kiralamak isteyen bireylerin en merak ettiği konulardan biri de hafif ticari araç kiralama fiyatlarının ne kadar olduğudur. Seçeceğiniz vade ve km tercihlerinize göre değişkenlik gösterecektir. Uzun dönem araç kiralama minimum bir yıldan daha fazla kiralamak istediğiniz bir araçtır. Bu ticari filo kiralama hizmeti 12 ve 47 ay içerisinde aracı kullanabileceğiniz anlamına gelir ve bütçenize oldukça uygundur.

Tekliflerim
Tekliflerim({{ basketProductCount }} Adet)
{{index + compareLength}}
{{index + compareLength}}