Loading...
Loading...
Loading...

Filo Yönetiminde Avis Filo Farkı

Filo Yönetiminde Avis Filo Farkı

Filo yönetimi, şirketlerin çalışan memnuniyetini artırmak veya operasyonel süreci geliştirmek adına tercih ettikleri bir yöntemdir. Tüm bu sürecin faydalı bir şekilde ilerleyebilmesi adına filo yönetiminde başarılı olan bir filo araç kiralama şirketi ile anlaşma yapmak önemlidir. Filo yönetimi hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin.

Filo Yönetimi Nedir?

Filo aracı, bir işletmenin sahip olduğu veya kiraladığı motorlu araçtır. Çeşitli organizasyon biçimleri, satış temsilcileri veya yönetim gibi personele araç sağlamak için filo araçları kullanabilir veya malları teslim etmek için kullanabilir. Araç kiralama şirketleri ve taksiler de filo araçları kullanabilir. Şirket filosunun büyüklüğüne bağlı olarak bir filo yöneticisi tarafından bakılabilir. Şirket ile filo kiralama şirketi arasında yapılan anlaşmaya genel olarak filo yönetimi denilebilir. Bir filo aracı satın alıp almayacağınıza karar vermeden önce, hem filo satın almaya hem de filo kiralamaya bakmak iyi bir fikirdir. Bazı işletmeler, başlangıçta daha büyük bir harcamayla, ancak aylık ücretler olmadan doğrudan satın almayı tercih ederler. Ancak, bu büyük bir sermaye harcaması gerektirecektir ve araçların hızla değer kaybettiği unutulmamalıdır. Şirketiniz daha uzun süredir faaliyet gösteriyorsa ve toplu bir meblağ varsa, satın almak daha cazip olabilir. Fakat filo kiralama her zaman daha iyi bir seçenektir. Filo kiralama söz konusu olduğunda, bu tür bir düzenleme, filonuz için gerekli araçları seçmenize ve ardından aylık bir fatura ödemenize olanak tanır. Araçların bakımı normalde dahildir, bu nedenle, filo yönetimi hizmetleri ile bir işletme olarak endişelenmeniz veya izlemeniz gereken daha az şey vardır.

Avis Filo Yönetimi

Avis ile anlaşmanız dahilinde alabileceğiniz hizmetler aşağıdaki gibidir.

  • E-şube Hizmetleri: Filo bilgisi, araç bilgisi, kira faturaları, trafik cezaları, hasar tutarları, hasar bilgileri, bakım bilgileri, hesap ekstresi, borç bilgisi gibi verilere ulaşmak için e-şube hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
  • Araçların Kullanımı: Araçların kullanımı hakkında teknik veya fonksiyonel bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Kaza ve Hasar Yönetimi: Yaşayacağınız herhangi bir kazada hasar yönetimini filo kiralama şirketine devredebilirsiniz.
  • Sigortalar: Araç sigortaları özellikle son dönemde oldukça önem verilen konulardan biridir. Araçların tüm sigorta işlemleri için araç filo kiralama şirketiniz ile iletişime geçebilirsiniz.
  • Teslimat: Araçların teslimat hizmetin, kiralama şirketinden alabilir ve direkt olarak sürüşe başlayabilirsiniz.
  • Periyodik Bakım: Uzun süreli bir kiralama işlemi olduğundan muhakkak periyodik bakımların yapılması gerekir. Bu sebeple araç kiralama şirketinin periyodik bakım hizmeti verip vermediği kontrol edilmelidir.
  • İade Alım Süreci: Aynı teslimat gibi iade işleminde de araç kiralama şirketi ile iletişime geçerek pratik bir şekilde hizmeti sonlandırabilirsiniz.
  • 7/24 Tam Destek Hattı: Hizmet aldığınız süre boyunca herhangi bir anda yardım almak adına 7/24 çağrı hizmeti servisine ulaşabilirsiniz.
  • İkame Araç Desteği: Filo araç kiralamada dikkat edilmesi gereken özellikler arasında en önemlisi ikame araç desteği olabilir. Özellikle periyodik bakım zamanlarında araçsız kalmamak adına araç kiralama şirketinin böyle bir destek verip vermediği bilinmelidir. Avis Filo ile ikame araç desteğine ulaşabilir ve konforlu sürüşe devam edebilirsiniz.
  • Lastik Değişim ve Hizmetleri: Filo kiralık araçlar uzun bir süre boyunca kullanılacağı için lastik değişim periyodu belirlenmelidir. Araç kiralama şirketiniz Avis Filo sayesinde lastik değişim hizmetine pratik bir şekilde ulaşabilir ve mevsim koşullarına uygun olarak güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz.
  • Mobil Uygulama: Tüm rezerve işlemlerinizi mobil uygulama üzerinden gerçekleştirerek zamandan tasarruf edebilirsiniz.
  • OGS/HGS Yönetimi: İsteğiniz doğrultusunda bürokratik ve operasyonel işlemler için Avis Filo’ya başvurabilirsiniz.
Tekliflerim
Tekliflerim({{ basketProductCount }} Adet)
{{index + compareLength}}
{{index + compareLength}}