Loading...
Loading...
Loading...

Filo Kiralamanın Avantajları

Ülkenin en geniş ve en prestijli kiralık araç filosuna sahip Avis Filo, sektörü lideri konumundadır. Kiralama süreci boyunca müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına çözümler üreten Avis Filo, deneyimli ekibi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan kurumsal yapısıyla her daim memnuniyet sağlar.

Filo Kiralamada Avis Filo Ayrıcalığı

Avis Filo sektörünün lideri olarak; filo kiralama hizmetinde müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını göz önüne alarak çözümler sunar. 7/24 Tam Destek Hattı ile Türkiye’nin her yerinde arıza, bakım veya lastik değişim hizmetleri vb konularda da müşterilerinin yanındadır.

Her Segment Araca Kolayca Erişim

Operasyonel olarak değişkenlik gösterebilen durumlarda farklı segment araçlara ihtiyaç duyulabilir. Avis Filo ile otomobil, kamyonet veya ticari araç kiralama hizmetlerinin her biri mümkündür.

Kapsamlı Filo Kiralama Hizmeti

Kiralama işlemleri boyunca danışmanlık ve destek alabileceğiniz Avis Filo, aynı zamanda kaza ve hasar gibi durumlarda da her zaman yanınızdadır. Trafikte karşılaşılabilen olumsuz durumlarda kiralanan aracın onarım işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve ikame araç hizmetiyle Avis Filo, sözleşmeniz boyunca tüm ihtiyaçlarınızın giderilmesini sağlar.

OGS/HGS Yönetimi

Köprü ve otoyolların kullanımında HGS ve OGS ücretlerinin Avis Filo ile yönetilmesi oldukça kolaydır. Sözleşme dahilinde HGS/OGS yönetimi ücretlerinin Avis Filo tarafından faturanıza yansıtılması sayesinde, geçiş ücretlerini takip etmek durumunda kalmaz, olası ceza ödemelerinden de etkilenmezsiniz.

Lastik Değişimi Hizmeti

Mevsim şartlarına uygun lastiğin kullanılması özellikle güvenlik açısından büyük önem taşır. Avis Filo, sözleşme dahilindeki lastik değişim işlemlerini gerçekleştirerek güvenli seyahat etmenizi sağlarken aynı zamanda düzenli bir gider kaleminden kurtulmanıza yardımcı olur.

Filo Yönetimi ve E-Şube Hizmetleri

Avis Filo ile filo içindeki araçların trafik cezaları, hasar bilgileri-tutarları, bakım bilgileri gibi önemli verilere erişim sağlayabilir, kiralama işlemleriyle alakalı filo bilgisi, araç bilgisi, kira faturaları, hesap ekstresi ve borç bilgileri gibi verileri de E-Şube Hizmetleri üzerinden takip edebilirsiniz.

Tekliflerim
Tekliflerim({{ basketProductCount }} Adet)
{{index + compareLength}}
{{index + compareLength}}